XCP ONE

MULTIFUNKTIONS-SPRAY MED HØJ YDEEVNE

 • Markedets bedste spray til vedligehold af en lang række opgaver.

 • Løsner dele op til 50% mere effektiv end førende konkurrenter. Se test.

 • Fordamper ikke lige så hurtigt som konkurrenterne. Se test.

 • Langt mindre brandfarligt. Se video.

xcp-one

Designet til at løsne, smøre, fortrænge fugt, rengøre og beskytte

Revolutionere detailmarkedet

MULTIFUNKTIONELT, MAKSIMAL YDEEVNE

EN ÆGTE MULTIFUNKTIONEL SPRAY

XCP ONE er en alsidig spray der kan løse og forebygge en lang række opgaver og problemer. Den er specielt designet til at gennemtrænge, smøre, fortrænge fugt samt rengøre og beskytte imod korrosion. Den unikke formel er originalt udviklet til det industrielle miljø henover en lang årrække. Dette betyder, at produktet leverer en helt unik og hidtil uset ydeevne. Med XCP ONE har du kun brug for ét produkt på hylden.

XCP ONE kan bruges på enhver metaloverflade – så som: møtrikker, bolte, skruer, ventiler, kæder, lejer, koblinger, håndtag, låse, hængsler, kabler, remskiver, pedalhjularme, gearmekanismer og meget mere.

UNIKKE EGENSKABER

 • Multifunktionel og ekstrem ydeevne.
 • Tynd, transperant og blød coating.
 • Løsner meget hurtigt fastgroede metalemner.
 • Muliggør nem rengøring og vedligehold samtidig med rustbeskyttende egenskaber.
 • Fortrænger hurtigt fugt.
 • Langt lavere fordampning end konkurrerende produkter, hvilket betyder længere holdbarehed.
 • Indeholder ingen flygtige organiske forbindelse og er ikke brandbart.

BRUGES AF DEN ENGELSKE Automobile Association (FDM I DANMARK)

XCP ONE er den eneste multifunktions-spray den engelske Automobile Association (forkortes “AA” og svarer til FDM i Danmark) benytter sig af. AA bruger XCP ONE til at holde deres mere end 15 millioner medlemmer kørende. En større blåstempling kan man ikke ønske sig!

LØSNER OP TIL 50% MERE EFFEKTIVT END KONKURRERENDE PRODUKTER

PENETRATIONS-TEST

Vi har testet 9 forskellige konkurrerende produkter i en standardiseret og meget omfattende test, for at finde ud af, hvilket produkt, der gennemtrænger og løsner rust bedst.

PROCEDURE: Først klargjorde vi en forsøgsblok af blødt stål med gevind boret ned i topfladen. Derefter fyldte vi en beholder med saltvand og neddyppede blokken samt en række stålbolte i 24 timer. 

Efter 24 timer blev boltene spændt ind i stålprøveblokken med et bestemt drejningsmoment. Derefter lod vi blokken og bolt stå i 48 timer.

De 9 forskellige produkter blev derefter sprøjtet på og omkring de fastrustede bolthoveder i samme mængde. Blokken blev derefter sat til side i 7 dage.

Derefter målte vi det drejningsmoment det krævede for at frigøre bolthovedet fra blokken. Se den fulde test her.

RESULTAT: XCP ONE har en markant bedre penetrations og løsneevne end de konkurrerende produkter.

Faktisk er XCP ONE op til 50% mere effektiv, når det handler om at løste en fastrustet bold målt ift. konkurrenterne.

Bemærk, at testvinderen er XCP Green ONE – et miljøvenligt alternativ til XCP ONE, som vi forventer at lancere i 2021.

Test af fordampningshastighed

Resultater der holder

XCP ONE har en markant lavere fordampningshastighed sammenlignet med førende konkurrenter. Lav fordampning medfører, at væsken forbliver længere på emnet, og penetrations- og smøreevne forbedres markant. Tjek denne test, hvor XCP ONE (og XCP Green ONE, lanceres i 2021) bliver sammenlignet med førende konkurrenter (WD-40 og GT 85).

PROCEDURE: Hvert produkt blev tømt fra spraydåsen og ud i en beholder, hvorefter det blev efterladt i 30 min. ved stuetemperatur (25°C +/-1°C). Dette for at drivmidlet kan fordampe, således det ikke påvirker testen.

Dernæst blev tre identiske og desinficeret testplader med forhøjede kanter klargjort som beholdere til hvert konkurrerende produkt. Pladerne har nøjagtigt samme overfladeareal, hvilket er vigtigt for testen.

Slutteligt pipetteres en nøjagtig ens mængde af hver væske på hver sin testplade. Testpladerne blev holdt under de samme atmosfæriske betingelser i 24 timer alt imens der periodisk blev registreret fordampning via vægttab efter henholdsvis 1, 4 og 24 timer.

RESULTAT: Resultaterne viser, at konkurrenterne (WD-40 og GT 85) udviser markant højere vægttab på grund af fordampning i løbet af testperiodens 24 timer.

XCP ONE har bedre gennemtrængningsevne og bedre smøreevne fordi det, som testen viser, forbliver længere på emnet (fordamper langsommere).

Hele testen kan ses her.

Her kan XCP ONE bruges

Maksimal ydeevne til en lang række opgaver

MINIMER RISIKOEN FOR BRAND

En anden forskel fra traditionelle er antændelighed. Punktet for hvornår et produkt antændes. XCP One væskerne (dvs. ikke-aerosol) er uden VOC og dermed ikke-antændelige. Derfor vil først antænde ved markant højere temperaturer. NB: på grund af drivmidlerne, der anvendes i aerosoler, betragtes aerosolbeholderen som meget brandfarlig. Væsken, når den først er dispenseret, er det imidlertid ikke.

Se videoen for at se, at XCP Ons antændelighed er markant lavere sammenlignet med andre markedsledere. Brug altid den sikreste mulighed, når det er tilgængeligt!

ANVENDELSE OG PÅFØRING

HURTIG OG EFFEKTIVT

XCP ONE er designet til brug med metaldele og overflader. For detailmarkeder og private vil produktet være mest nyttigt i aerosol- eller dåser. Det er dog også tilgængeligt i 5 liter dunke, der kan bruges i produktions- eller industrielle miljøer.

Spray det ønskede område med XCP One, og lad produktet virke, tør det overskydende væske af. Gentag om nødvendigt. Hvis det bruges på overtrukne og / eller ikke-metaloverflader og dele, test først på et mindre iøjnefaldende område. Forsigtig: Frakobl altid strømførende elektriske kilder før sprøjtning.

Læs mere om produktet her!
hent udvidet produktinformation

UAFHÆNGIGE TEST OG ANMELDELSER

XCP One er op til 50% mere effektiv til at løsne rustne bolte end konkurrenter. XCP One giver højere gennemtrængning af elementer, bedre smøreevne og er langvarig. Desuden er formelens antændelighed markant lavere i forhold til de førende produkter på markedet.

AA Automotive Industri

The AA Roadside Services

We fully tested the XCP ONE product, and found that it out performed our existing product as well as other products on the market. As such we had no hesitation in switching to and recommending XCP ONE. This product is now available to all our 2000 AA Patrols, responding to over 3 million call outs per year”.

Manager of the AA Roadside Services.

AA er en Britisk forening for motorkøretøjer der kan sammenlignes med FDM eller Falck i Danmark. XCP One er det eneste produkt de kører med i alle deres biler.

Videotest

Test for antændeligheden af XCP ™ ONE ™ mod andre markedsledende produkter.

XCP’s antændingspunkt er markant lavere og produktet er dermed mere sikkert.

Se videoen her:

Honda Racing

Honda Racing Superbike Team

XCP™ ONE™ delivers market leading performance when it comes to tackling a wide range of tasks and applications, in particular the penetration and release of rusted and seized parts.

Det britiske Honda Racing Superbike team benytter XCP One i deres vedligehold af superbikes.

BLIV FORHANDLER AF XCP

Interesseret i at tilbyde de bedste beskyttelses- og vedligeholdelsesprodukter til dine kunder?

Kontakt os og fortæl os, hvilke produkter du gerne vil sælge.

Vi er klar til at tilbyde den bedste service, langsigtede partnerskaber og ikke mindst en produktserie der slår konkurrenterne!

BLIV FORHANDLER I DAG