XCP Lubricate & Protect

HØJTYDENDE SMØREMIDDEL

 • Tåler ekstremt pres og tryk

 • En kraftfuld blanding af mineral og biobaserede ingredienser

 • Specialiseret produkt fra maskinindustrien

 • Op til 60% mindre slid. Se test.

XCP Lubricate & Protect

LANGTIDSHOLDBAR BESKYTTELSE MOD SLID, FRIKTION OG KORROSION

NYSKABENDE SMØRREMIDDEL

ET RESULTAT AF INDUSTRIEL UDVIKLING

NYESTE TEKNOLOGI

Formlen til XCP Lubricate & Protect blev udviklet baseret på mange års erfaring i industrielle miljøer overalt i verden.

XCP Lubricate & Protect kan forlænge udstyrets og værktøjets levetid, da det leverer langvarig, højtydende smøring og har nogle unikke egenskaber.

Test og rapporter fra servicefag viser slidreduktion og smøreegenskaber er forbedret med op til 60% sammenlignet med en førende konkurrent. Se test.

UNIKKE EGENSKABER

 • Tynd farveløs substans
 • Let at arbejde med
 • Tiltrækker ikke skidt og klæber ikke
 • Reducerer friktion
 • Minimere slid og forlænger levetid
 • Beskytter mod fugt og dermed korrosion

HVOR BRUGES XCP LUBRICATE & PROTECT

Du kan anvende XCP Lubricate & Protect på enhver metaloverflade. Det vil hjælpe med at holde overfladen ren og i god stand.

Brug det på samlinger, lejer, kabler, kæder, glidemekanismer, gear, remskiver, låse, stål, spil, tandhjul, foringsrør, krumtapaksler, aksler, hydraulik, hånd- og el-værktøj og meget mere!

XCP til vedligehold af cykel

HVOR BENYTTES XCP LUBRICATE & PROTECT

KAN BENYTTES I EN BRED VIFTE AF BRANCHER GRUNDET DEN UNIKKE FORMEL OG DE ATTRAKTIVE EGENSKABER.

4-BALL WEAR SCAR TEST
XCP LUBRICATE & PROTECT

Denne 4-Ball Wear Scar Test (ASTM D4172) kan bruges til at bestemme de relative slidforebyggende egenskaber ved smørevæsker ved kontakt under tryk, i en 4-ball testmaskine.

METODE: I 4-Ball Wear Scar-testen spinner en stålkugle med 1200 rotationer pr. Minut på tre stationære stålkugler under en belastning på 40 kg i 60 minutter. ASTM D4172. Temperaturen reguleres til cirka til 75°C.

Jo bedre smøremidlet er til at forhindre slid, desto mindre vil slidstykket være på de tre stationære kugler. Efter testen måles de tre slidmærker, og gennemsnittet benyttes til testens resultat.

RESULTAT:

 • XCP Lubricate & Protect – slid i materiale 0.55 mm
 • WD-40 High Performance Lubricant – slid i materiale 1.34 mm

Testresultater og erfaring fra forskellige brancher viser slidreduktion og smøreegenskaber er forbedret med op til 60% sammenlignet med førende produkter på markedet.

ANVENDELSE

XCP Lubricate & Protect er designet til brug med metaldele eller overflader. For detailmarkeder og enkeltpersoner vil Lubricate & Protects være mest nyttigt i aerosol eller spraykande. Det er dog også tilgængeligt i 5 liter dunke, der kan bruges i produktions- og industrimiljøer.

For at sikre et godt resultater skal du behandle den relevante del med XCP Lubricate & Protect og efterfølgende lade produktet virke. Sørg for at den overskydende væske tørres af. Du kan gentage applikationen om nødvendigt.

Hvis det bruges på overtrukne og / eller ikke-metaloverflader og dele, bør du først teste på et mindre område på et mindre synligt sted. OBS: Frakobl eventuelle strømførende elektriske kilder før påføring.

VIL DU VIDE MERE?
HENT SKEMA MED UDVIDET PRODUKTINFO

ET PRODUKT DER ER KOMMET FOR AT BLIVE

XCP Lubricate & Protect kan forbedre slidreduktion og smøreegenskaber op til 60% sammenlignet med markedslederen (ASTM D4172 testresultater – 0,55 mm slidarr). Men du behøver ikke tage vores ord for det, prøv det selv!

BLIV FORHANDLER AF XCP

Interesseret i at tilbyde de bedste beskyttelses- og vedligeholdelsesprodukter til dine kunder?

Kontakt os og fortæl os, hvilke produkter du gerne vil sælge.

Vi er klar til at tilbyde den bedste service, langsigtede partnerskaber og ikke mindst en produktserie der slår konkurrenterne!

BLIV FORHANDLER I DAG